×
×

Wij waarderen uw vastgoed!

Olivier Morobé, Annick Coppens en hun collega’s zijn dynamische, gedreven zakenpartners met een echte passie voor vastgoed! Dankzij hun jarenlange ervaring met alle facetten van het vastgoedvak begeleiden zij elke koper en verkoper op een toegankelijke, efficiënte manier door het verkoopproces. Mix dat met een flinke dosis service, gekruid met empathie en menselijkheid, en u krijgt een gegarandeerd succesrecept!

Het Team van Acces Estate staat paraat voor al zijn klanten, ongeacht of u verkoper, koper, verhuurder of huurder bent!

Onze missie

Bij Access Estate begrijpen we het belang van onroerend goed. Of u nu (ver)koopt of (ver)huurt, 
met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van vastgoed begeleiden wij u van A tot Z 
bij uw project. Samen maken we van uw sleutelmoment een succesverhaal.

Onze visie

Wij geloven dat vastgoed (ver)kopen of (ver)huren de start van een nieuw hoofdstuk betekent in het leven van onze klanten. Daarom gaan wij resoluut voor een professionele en gepersonaliseerde dienstverlening. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, houden de vinger aan de pols van de vastgoedmarkt en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste tools en ontwikkelingen. Zo laten we de (ver)koop of (ver)huur van uw vastgoed zorgeloos verlopen.

Vertrouw op de expertise van Access Estate!

Benieuwd naar de meerwaarde die wij kunnen bieden bij de verkoop van uw woning? Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Deze gratis, professionele waardebepaling maakt integraal deel uit van onze service! Aarzel niet, contacteer Access Estate vandaag nog!

Waardebepaling

Onze succesvolle werkwijze op uw maat

Een transparant stappenplan zorgt voor zorgeloos verkopen met een duidelijke strategie, tientallen referenties & mooie recensies.

 

Stap 1: Bepaling behoefte

Eerst en vooral bepalen we samen wat precies de bedoeling is. Wenst u uw pand te verkopen of te verhuren? Welke voorwaarde wenst u te stellen? Welke termijn heeft u in gedachten? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op zoeken. 

Stap 2 Marktconforme waardepaling

Wanneer duidelijk is wat uw behoeften zijn, zorgen we voor een marktconforme, vrijblijvende waardebepaling. We zijn hier zo transparant als mogelijk in, zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. 

Stap 3: Analyse verkoop

Op basis van de waardebepaling analyseren we onze verkoopsstrategie. We maken het pand aantrekkelijk voor verkoop of verhuur. Zo maakt het pand een maximale impact op geïnteresseerde kopers of huurders. 

Stap 4: Opbouw dossier

Bij de verkoop of verhuur van een pand komt uiteraard heel wat papierwerk kijken. Uiteraard ontzorgt/ontlast uw vaste dossierbeheerder waar ook maar mogelijk. Zo kan u zorgeloos uitkijken naar een vlotte verkoop of verhuur.

Stap 5: Marketing Strategie

We gooien al onze (digitale) kanalen in de strijd om uw pand in de kijker te zetten. Via onze website, mailings, folders, en affiches kan uw pand te kijk gezet worden om zo veel mogelijk geïnteresseerde kopers of huurders aan te trekken. 

Stap 6: VERKOCHT 

Proficiat! Uw pand is verkocht. Rest ons enkel nog om de laatste papieren in orde te brengen.  

Stap 7: Vlotte afhandeling

We stellen samen de finale verkoopsovereenkomst op. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we voor een optimale, sluitende en correcte verkoopsovereenkomst. Dit uiteraard in nauwe samenspraak met uw notaris.