×
×

    € 795

DENDERMONDE - Uniek dakappartement met zicht op de historische markt

Grote Markt 15 bus 6 | Dendermonde (9200)
Stap binnen in dit gezellige dakappartement gelegen aan de Grote Markt van Dendermonde. Dit lichtrijk appartement wordt u exclusief te huur aangeboden door Access Estate.

Dit appartement biedt twee comfortabele slaapkamers, een ruime woonkamer en een praktisch ingerichte keuken. De slaapkamers zijn ideaal voor rustige nachten en kunnen ook dienen als thuiskantoor of gastenkamer. De woonkamer straalt een warme sfeer uit, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.
De keuken is voorzien van moderne apparatuur en heeft een stijlvolle afwerking. Hier kan je genieten van kookplezier met een mooi uitzicht op de omgeving.

De Grote Markt is omgeven door gezellige cafés en winkels, waardoor je midden in het bruisende stadsleven zit. Tegelijkertijd ademt de stad geschiedenis en gastvrijheid, en de nabijgelegen rivier de Dender biedt rustige plekjes voor ontspannende wandelingen.

Dit dakappartement op de Grote Markt van Dendermonde is een kans om te wonen in het hart van de stad, omringd door al het moois dat deze plek te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op om deze woning te ontdekken en wellicht jouw nieuwe thuis te vinden. Uw vastgoedmakelaar kan u bereiken op het nummer +32 475 20 00 50 of via mail naar contact@accessestate.be 

Algemene informatie

  • Beschikbaarheid In overleg

Heeft u interesse in deze eigendom?

Ref. VH240101-17C

×